Ответен удар! Бойко прати тежката си артилерия в БНТ: Новият вицепремиер е тотално некадърна!

марияна николова 6

Това с назначаването на новия вицепремиер изглежда е началото на края на връзката между Бойко Борисов и Патриотите.

Няма как по друг начин да се тълкува факта, че довереният анализатор на премиера и негов личен тенис-теляк Георги Харизанов, бе пратен в БНТ, заедно с Емил Кошлуков да кажат, че Марияна Николова е…абсолютно некадърна!

Само вижте какво направи дуетът пред камера:

Харизанов: Тъжен ден за Парламента и демокрацията. Няма как да е добро решение вицепремиер на държавата да е човек, за когото никой не е гласувал, човек, за когото не сме наясно какви ценности изповядва, непознат на обществото. Искрено се надявам да не е отмъщение към коалиционния партньор, правителството и обществото от страна на Валери Симеонов. Това е показно негативен ход

Кошлуков: Т.е. абсолютно некадърен човек да провали позицията

Харизанов: Вие го казахте, много исках да съм по-дипломатичен, но не съм далеч от вашата формулировка. За това се надявам на здравите нерви на премиера Борисов и ГЕРБ.


One comment

  • ХАРАЛАМПИЕВ

    22.11.2018 at 14:20

    НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАДЪРНА ЛИ Е ТАЗИ КИФЛА ИЛИ НЕ – БОКО СЛЪНЦЕТО УПРАВЛЯВА ЕДНОЛИЧНО, А ДРУГИТЕ САМО СЛУШАТ И ИЗПЪЛНЯВАТ-ТАКА ЧЕ, С ВИЦЕПРЕМИЕР ИЛИ БЕЗ НЕГО – ВСЕ ТАЯ.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ