Слави закова Борисов: Кътате 20 милиона лева на срочен влог в банки! Той: Трябват за черни дни

бойко борисов, слави трифонов

„Това е единственият начин партиите да имат своя политически живот”, заяви министър-председателят.

Борисов припомни, че ГЕРБ са подкрепили решението на хората, внесли са го, но депутатите не са го приели. „Ако субсидията стане 1 лв., партиите и парламентът ще попаднат в ръцете на богатите. „Това е единственият начин партиите да имат своя политически живот”, заяви министър-председателят.

„Какво трябва да предложа според вас и ще го предложа?”, попита той водещия. „Когато дойдат избори, догодина два избора има, партиите ще тръгнат през бизнеса, през социално слаби… И ставаме зависими от олигарсите. Трябва ли да го направим? Според мен – не. Това е дебат, който пак може да се проведе в обществото. Ние подкрепихме решението на хората, внесохме го, но депутатите не го приеха”,. „

Убеден съм, че има голям риск този ход. Но аз мога да поема ангажимент и ще го предложа. Но всеки политик трябва да е наясно през какви рискове се изправя. Дали това спестяване няма да ни излезе по-скъпо. Предпазвам всички, политическите партии, особено по-малките”, обобщи Борисов.

След което Слави Трифонов го застреля с разкритието, че ГЕРБ къта 20 милиона лева на срочен влог, вместо да развива дейност с тях, както е по закон.

Трябват за време, когато няма да имаме милион и половина избиратели, обясни объркано Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ