Известен син направи забележка на българки, че ходят с роми, пребиха го зверски

1542871319-2

Пребиха зверски Венци Бузов-Хикса от Сандански, който е син на собственичката на заведение в курортния град Валя Бузова, пише struma.bg.

Екшънът е станал миналата нощ в заведението, стопанисвано от майка му, “Айсберг”. Около 19:30 ч. той се спречкал с компания предимно от момчета роми, с които били и няколко българки. Ядосан от факта, че момичетата са в компанията на роми, Хикса подхвърлил язвителна реплика към девойките, напрежението бързо ескалирало и прераснало в бой. След схватката Венцислав Бузов се озовал в спешното в курортния град.

След направените му медицински изследвания и скенер на главата станало ясно, че е с три счупени предни зъба и нос. Насочен е към друго лечебно заведение. Цялата компания е закарана на разпит в полицията, за да дадат показания по случая, след което са освободени. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ