Собственикът на питбула, нахапал професор: Ям професори, насъсквам кучета към професори, по-вкусни са!

1542866211-nggg

В сутрешния блок на Нова телевизия Симеон Бойков, собственик на питбула, нахапал професор в София в столичния квартал Овча купел, разказа своята версия за инцидента. По думите му проф. Иво Панов е предизвикал ситуацията.

Ям професори, имам ужасен апетит към насъскване на питбули към професори. Не знам защо професори, по-вкусни са, каза иронично Бойков.

Препоръчвам на хората да се запознаят с кучешката психология. Не съм насъскал кучето срещу професора. Той предизвика ситуацията, не мога да върна нещата назад, заяви собственикът на питбула Слик.

Попитан защо кучето му е без намордник, Симеон Бойков каза: Нито едно куче тук няма намордник. Идваме тук, за да ги пуснем тук да тичат. Хубаво нещо е намордникът, когато не можеш да възпитаваш кучето си.

Той насъска кучето си срещу моите. Кучето на професора – немска овчарка, също беше без намордник. Неговият намордник къде е, след като е задължителен по закон“. Той заяви, че е уверен, че кучето му не е агресивно. Няма проблеми да го пусна и в детска градина без намордник, каза Бойков.

Гледах Слик 10 дни. Мога съвсем отговорно да заявя, че кучето не е обучено да напада, каза жена, която разхожда домашния си любимец на същата поляна.

Симеон Бойков заяви, че няма за какво да се извинява на проф. Иво Панов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ