Дивна отива на съд! Изплуваха страшни разкрития за кървавата касапница, в която потроши Кристина!

1521120427-kristin-i-divna

Районната прокуратура в Левски е внесла в съда обвинителен акт срещу младата певица Дивна. Това съобщава в. „Посредник“.

Според акта Дивна е нарушила Закона за движение по пътищата и е причинила катастрофата, при която пострада приятелката на певицата – манекенката Кристин Илиева.

В документа се казва, че в деня на произшествието Дивна е управлявала автомобила си Toyota Corolla със скорост 124,42 км/ч при ограничение 90 км/ч. В следствие на това е причинила по непредпазливост средна телесна повреда на Кристин Илиева.

На 12 март двете млади момичета пътуват от Русе за София. На пътя Бяла-Ботевград Дивна предприема изпреварване на друг автомобил, но вижда насрещно движещ се камион и завърта волана, за да се прибере в лентата си за движение. Тя загубва контрол над автомобила и се удря в мантинелата.

При катастрофата пострада менекенката Кристин, която все още се възстановява. Лечението ѝ продължава месеци наред и тя все още се придвижва с патерици, въпреки многото операции, на които се подложи в Турция, за да може отново да ходи самостоятелно.

Преди време в интервю Кристин сподели, че е простила на Дивна, а случилото се я е превърнало в много по-добър човек.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ