Баневи се готвят да атакуват

Баневи1

Николай Банев, който е известен с изкривената си представа за реалността, е наел PR агенция да го изкара жертваи се готви да акакува обвиненията срещу него по опорни точки от ареста, пише Троян прес.

Но ако го попитате защо не плаща на своите работници и служители, той ще ви каже, че ги мързи или че те му дължат пари! Ако го питате защо е нарязал 130 предприятия за скрап, той ще ви каже, че са неефективни, остарели са технологиите и нямат пазари заради Китай! предприятия, заграбени, Ако го питате как преди 20 години нямаше пукнат лев в джоба, а днес е прахосал милиарди от фонда за масова приватизация АКБ за лични нужди и това дали е естествено, той ще ви каже да си гледате работата!

Банев е пословичен с това, че живее в резиденция изградена върху труповете на десетки предприятия като Полимери, Костенец, Елма, и т.н. Това е Банев, който сега има нужда от лъскане на имиджа и трябва да се намери кой да му повярва, че е невинен!

Че не е съсипал икономиката на България, че не е източил всички 130 заграбени предприятия и е спасил българите от вредните емисии като е затворил всички предприятия!

Виновните на Банев ще бъде правителството, което дръзна да му търси отговорност, а може би и Франция, че не му се вързват!


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ