Джамбазки попиля своите: Надминахме по глупост Реформаторите, трбват нови избори, но вътрешни

Ангел Джамбазки

Когато направихме коалицията, си говорехме, че трябва да избегнем това, което се случи с Реформаторския блок. Надминахме ги по безсмислени скандали, но продължаваме да създаваме смислени за държавата неща. Това каза Ангел Джамбазки от ВМРО в студиото на „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

Според Джамбазки темата за българите в чужбина е сред най-болните за патриотите. По думите му грешките в поведението трябва да се поправят час по-скоро.

Той каза, че негова кандидатура за евроизборите ще бъде обсъдена най-напред в местната структура на ВМРО. По думите му „Обединени патриоти“ трябва да се явят заедно на евроизборите. Ние трябва да сме съмишленици и да се борим да направим нещата, които трябва да бъдат свършени, каза Джамбазки.

Според него Сидеров никога не е казвал, че иска да води листата за евроизборите. Джамбазки предложи вътрешни избори, в която гражданите да подредят листата.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ