Най-красивата в „Откраднат живот“ шокира: Имах рак на ръката, затова играя онкоболна

теодора духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е преборила рак на гърдата, обяви във фейсбук профила си самата тя. Повод за признанието стана излъчването на епизод от сериала „Откраднат живот“, в който тя играе жена, на която са премахнали една от гърдите заради тумор.

„Толкова много пъти съм играла хубава жена, с две гърди и токчета, че това отдавна не ми е интересно. Темата за рака на гърдата, обаче, ми е много важна и много лична. Била съм лице на тази кампания на списание Ева, имам такъв случай в семейството, самата аз преживях наскоро този кошмар. Слава на бога с добър край“, пише Теодора. Тя продължава с благодарности към проф. Гаврилов, който е известен онколог, и към д-р Марга Николова за всичко.

„И съм безкрайно щастлива, че се случи така, че мога да говоря за това в Откраднат Живот. Вероятно знаете, в повечето такива случаи, мъжете не знаят как да понесат такава ситуация и просто си тръгват. Това, което се случва в историята между Виктор и Виктория обаче е толкова вдъхновяващо и толкова отвъд баналната любовна история. Защото наистина това, което един мъж може да направи за една жена в такъв момент, не може да направи дори най-великото лекарство на света“, казва още Духовникова, цитирана от „Телеграф“.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ