Я, Бареков е жив! Избухна срещу Джамбазки: осран политик, лижеш задника на Бойко

николай бареков, атанас джамбазки

Евродепутатът Николай Бареков изплува от добре платената си анонимност в Брюксел. Той написа „осрани“ думи срещу евродепутата от ВМРО Ангел Джамбазки.

Причина за недоволството се оказаха думи на патриота срещу лидера на Атака Волен Сидеров. По-точно писмото, което той е изпратил до множество евродепутати, в което разкрива същинския облик на протежетата на Делян Пеевски

Ето какво написа Бареков, на когото Бойко Борисов лепна недвусмисления прякор „Капута“:

Джамбазки надскочи нивото си и пропадна в дупката. Дребният интригант и безобиден хищник опозори с доноси колегата си Волен Сидеров в Европарламента, за да ни покаже ниското ниво на патреота тип “Бай Ганьо”.

Сега като се видя осран до уши и разобличен от самите си доноси си признава, че били плод на “емоционална реакция” в нежната му воеводска душа. Без да иска от простотия и глупост Джамбазки и формално разпадна разбрицаната коалиционна таратайка на Обединени (Осрани) Патреоти.

Ето още две съждения от лицето Джамбазки. Той бил платил цената на коалицията си с мен и правел точно обратното на това, което правя аз и така съм го учил на политика. Ангеле, лошо си разбрал политиката. Аз водех битка с ГЕРБ, а ти и ВМРО направихте точно обратното – надупихте се на Бойко и предаде избирателите на ББЦ, които те вкараха в ЕП, за да се бориш с Бойко Борисов и ГЕРБ. Политиката е морал и чест, а не гъзоблизане и алчност, войводо.

Що се отнася до цената. Цената я платих аз. А ти от бедна църковна мишка се превърна в млад меринджей милионер със заплатите и спестяванията си от Брюксел. Справка е декларацията ти от Сметната палата, видна за всички. Видно е, че си разстроен, че мандатът свършва и го няма Бареков да те пренесе на гръб пак до Брюксел. Животът продължава и без секретарки и без лъскавия живот на евродепутатин.

Що се отнася до нелепото твърдение по БНТ на АвтоДжамбазки, че съм бил интригант. Ще отговоря, че винаги говоря в очите, а не като него да пиша доноси срещу колеги и партньори зад гърба им. Факт е, че с Джамбазки имаме коренно различни морални и политически възгледи и възприятия. Факт е, че той не осъзнава сам падението и катастрофата на коалицията, която избра да представлява. Факт е, че се моли на ГЕРБ да го включат в тяхната листа на четвърто място. Факт е, че преди да го направя евродепутат с ББЦ беше обикновен общински съветник от ГЕРБ.

Прилагам преведен патриотичния донос на Ангел Джамбазки срещу мен и сегашния му партньор Волен Сидеров. Този пасквил е пратен лично от него и зад гърба ми до официалната поща на над 70 евродепутати от близо 20 държави от ЕС. Срам! 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ