Каракачанов изплю камъчето! Дъщеря му може да е следващия военен министър

красимир каракачанов

Вицепремиерът Красимир Каракачанов разкри ужасяваща договорка. Докопалите се до властта „патриоти“ могат да представят своите кандидати за власт и никой в коалицийката им няма право да не е съгласен. Каракачанов дава пример със самия себе си. Ако той хвърли оставка, трябва да предложи някого и той ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъде назначен.

Т.е. ако Каракачанов предложи за свой наследник например дъщеря си, то Сидеров и Симеонов трябва да я одобрят!

Познавам новият вицепремиер Марияна Николова, откакто е началник на кабинета на Валери Симеонов. Това е неговата кандидатура. Той обсъжда кандидатурите със своите колеги от парламентарната си група. Когато той дойде и каза, че това е неговото предложение, кандидатурата му беше една. В края на краищата те са в правото си. В споразумението ни с ГЕРБ, пише, че всяка една партия в коалицията, може да смени вицепремиер, министър, или друг член на изпълнителната власт, като предложи на негово място друг. Тоест, неговото право, аз съм го уважил. Когато аз реша да се оттегля, който предложа, г-н Симеонов и г-н Сидеров са длъжни да го подкрепят, разкри вицепремиерът  Красимир Каракачанов

„Това, че от „Атака“ не гласуваха за кандидатурата на Марияна Николова, не е пример за подражание. Никой не е оспорвал някое от техните предложения. Мислите, че ако се бяхме понапънали, нямаше да намерим кусури на някой от техните кандидати за нещо ли? Областни, заместник областни управители, има „Атака“, няколко броя. Можехме, но целта не е да се заяждаш с партньора си“, каза вицепремиерът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ