Шефката на кабинета на Борисов срита по кокалчетата Владислав Горанов и Кирил Домусчиев

румяна бъчварова

Последните протести, за разлика от тези на майките на деца с увреждания, нямат лидери и изпълними искания. Това обяви в интервю за предаването „Тази неделя” по bTV шефът на кабинета на премиера Бойко Борисов – Румяна Бъчварова.

„Майките имаха няколко души, които бяха излъчили, които идваха, преговаряха обясняваха, участваха в опитите да се реши този проблем. Сега няма такова лидерство, няма искания, които могат да бъдат удовлетворени. Какво значи протест срещу високата цена на горивата, които обективно са спаднали значително, осезаемо са спаднали и какво се иска от правителството освен неговата оставка?”, коментира Бъчварова.

Според нея Валери Симеонов е закъснял с подаването на оставката заради обидните думи към протестиращите майки, но смята, че сам е взел решението да се оттегли.

За жената, която замести на вицепремиерския пост Симеонов – Марияна Николова, Бъчварова смята, че добре познава работата в кабинета и ще се справи.

За скандала с апартамента на финансовия министър Владислав Горанов, Бъчварова леко го ритна по кокалчетата за взетия без пари апартамент от Кирил Домусчиев: Горанов отдавна е в политиката и би трябвало да знае кое е редно и кое – не.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ