Цветан Цветанов разкри от Варна каква е новата цел на БСП и президента Радев

цветан цветанов

БСП са абдикирали от парламентарната си дейност и напълно отсъстват от смисления дебат по секторни политики. В тандем с президента Румен Радев те търсят само конфронтация.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с над 300 членове и симпатизанти на ГЕРБ във Варна.

„В политиката винаги трябва да бъдеш с протегната ръка, да можеш да правиш компромиси”, заяви Цветанов по повод нападките на държавния глава към правителството и отказа му да се срещне с министъра на финансите и председателя на бюджетната комисия в парламента.

„Да се подготвим сериозно за евровота, който е от ключово значение и за бъдещия ни успех на местните избори”, призова Цветанов, като акцентира, че опозицията полага усилия да омаловажи постигнатото при управлението на ГЕРБ.

Цветан Цветанов  отправи остра критика към агресивния тон на БСП по всички важни за обществото ни теми, като даде пример с противопоставянето на опозицията за ратификация на споразумението между ЕС и Турция за отпускането на 3 млрд. евро за задържане на потока от мигранти.

„Солидарното участие на страната ни е важно за сигурността на външната граница на ЕС, за което вече сме получили и европейско финансиране в размер на 160 млн. евро за изграждане на необходимия допълнителен капацитет”, отбеляза Цветанов.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ