Арестуваният във Франция Банев искал да заплоди десетки българки, за да наседят децата ДНК-то му

николай банев

 

Евгения и Николай Баневи ще бъдат върнати в България, реши Апелативният съд във френския град Екс ан Прованс. Те имат право да обжалват в срок от три дни, но ако това не се случи през следващите 10 дни одиозната двойка ще бъде екстрадирана. Двамата бяха арестувани на летището в Ница. У нас вече са им повдигнати обвинения за присвояване и данъчни престъпления през 2010-2011 г. Присвоеното имущество е за над 1,5 млн. лв., а данъчните им афери са за 500 хил. лв. Дали това е всичко, за което те ще отговарят, предстои да видим. А само до неотдавна Баневи безгрижно пръскаха пари и се изживяваха като недосегаеми.

Да припомним, че Евгения е третата съпруга на олигарха. Първата му жена днес има салон за красота и според запознати е в добри отношения с Банев. Втората – Дочка, почина от рак, а малко след смъртта й бизнесменът от Любимец се ожени за третата си съпруга Евгения, с която върти любов дълги години.

Олигархът Николай Банев избира епистоларния жанр, за да изясни отношенията си с втората си съпруга Дочка. Развратните му похождения с млади служителки от холдинга и най-вече връзката с Евгения, бъдеща трета жена на новоизлюпения бизнесмен, са публична тайна. 
Относно любовния си живот Банев е чужд на всякаква дискретност, споделят пред „Уикенд” бивши негови подчинени. Те са дълбоко убедени, че той е имал силна зависимост от секса и жените. Както и от психотропните вещества, които са му давали нечовешка енергичност.

Източници на „Уикенд“ си припомнят още, че в годините на големия възход за Банев, тоест на усиленото прилапване и рязане на скрап на най-големите заводи, в неговата глава се ражда идеята да направи банка за спермата си. Той считал, че притежава уникални човешки качества и те трябва да се предадат напред в поколението. Обяснявал, че ако се народят синове и дъщери с неговото ДНК, България ще дръпне бързо напред. С други думи, нищо оригинално – нацистката идея за „чиста раса” в прочит на философа от Любимец. За целта синът на най-младия активен борец от Хасковско планирал съвсем сериозно да направи банка със своето семе. Щял да го дари напълно безплатно, за добруването на народа и с него да се оплождат инвитро млади жени, готови да народят армията от малки „генийчета”.

Да, звучи като виц и фалшива новина, но е напълно реално!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ