Цяло село се вдигна на бунт в подкрепа на 69-годишния „наркобарон“! Трупал зимнина с канабис

канабис

Цяло село се активизира да защити 69-годишният Кирил Димитров, от чиято къща криминалисти иззеха над 61 кг. канабис. За целта вече жителите на планинското селце Четирци са събрали и подписка, която ще депозират пред магистратите в Кюстендил, пише „Монитор“.

„Кирчо е страшно добър човек, отзивчив и се ползва с добро име сред нас. Помагал е на всеки, не е наркопроизводител“, коментират хора от невестинското село Четирци.

Те се надяват подписката да е вид смекчаващо вината обстоятелство при определяне размера и видът на присъдата за Кирил Димитров. „

Към момента срещу Кирил се води наказателно производство, след като през септември криминалисти откриха нива с канабис в невестинското село Четирци. При последвал обиск в дома му бяха иззети буркани с канабис, като общото количество на наркотика бе близо 62 кг.

Малко, след като Кирил беше задържан Кюстендилския окръжен съд му наложи постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ