Има надежда! Звездата на националния отбор по волейбол осъди Делян Пеевски (Фотобомба)

делян пеевски

Звучи невероятно, но е факт! Звездата на националния отбор по волейбол Николай Николов осъди вестника на Делян Пеевски „Меридиан Мач“ зе невероятна лъжа по негов адрес.

С това се похвали самият любимец на родните фенове, който има търпението 3 години да води тежка съдебна битка с адвокатите на мастития издател от ДПС.

Ето какво написа самият Ники:

Много хора вече сигурно забравиха, но аз не!

Сега малко ще винапомня, а скоро ще ви го потвърдя със снимка на един страхотен документ издаден от български държавен орган. „

Датата 12.10.2015 вероятно е била повод за тържество на човека, който в разгара на Европейското първенство по волейбол в България реши да сътвори своя шедьовър, като написа най-безкомпромисните “комплименти” за мен без да се замисли дали и капка от написаното отговаря на истината.

Надявам се празникът да му е доставил удоволствие, защото след вече 3 години датата 22.11.2018 стана специална за мен. Дойде моето време да тържествувам! С търпение, упоритост, несломим дух и най-важното непримиримост получих своето възмездие!

Благодаря на БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА!

💪🏻💪🏻💪🏻


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ