Заради тази петиция ли Елена Йончева сложи охрана на сина си, а БСП – на нея!?

елена йончева 2.jpg

Депутатът от БСП Елена Йончева стартира петиция с искане за независима експертиза на магистралите.

Призоваваме всеки български гражданин, който настоява за независима експертиза на българските магистрали, който счита, че има право да получи отговор на въпроса създава ли се опасност за живота на гражданите от некачественото им изграждане, да подпише тази петиция, без страх, призова тя.

Фактът, че има толкова голям отпор за независима проверка,
говори за страх от констатиране на нередности. Проверката не уронва престижа на българските строители. Независимата експертиза на качеството на българските магистрали помага на строителите, които са принудени да работят в обстановка, в
която се констатират редица нередности по цялата верига на инвестиционния процес, пише Елена Йончева.

В петицията се казва:  Във връзка с получени сигнали и общественото недоволство от качеството на изпълненото строителство на отделни пътни участъци в страната искаме ЕК и ОЛАФ да направят независима експертиза на участъци от автомагистралите „Тракия“, „Хемус“, „Струма“ и „Марица“, изградени през последните 5 години със средства на ЕС. Целта на експертизата е да установи има ли в действителност пропуски в качеството на получения краен продукт (пътя).

На ТОЗИ АДРЕС  можете да дадете своя глас в подкрепа на петицията.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ