Антон Тодоров с жесток удар: Депутатът от БСП Иво Христов взима грантове от Сорос

Антон Тодоров

Пореден жесток удар нанесе журналистът и политолог Антон Тодоров върху БСП и конкретно върху един от депутатите им. Според Тодоров, а и доказателствата изнесени от него, става ясно, че Иво Христов е бил на издръжка от Джордж Сорос и фондацията „Свободно общество“.

Ето какво пише Тодоров:

Искрено съжалявам хорицата, които ходят на сборищата на небългарската соцпартия, където са лъгани и заблуждавани от изпечени, надмогнали си на харча политически отровители. Например като Иво „80% дебили“ Христов. Седесарският кадър, съмнително близък със Светослав Лучников през 90-те, който му дава силен тласък в кариерата – Иво „80 % дебили“ Христов е негов личен съветник и експерт години наред в НС, от 1995 до 2009 г.

Иво „80 % дебили“ Христов обаче е тласнат най-силно от другаря Сорос – през 2004 г. е на индивидуална издръжка от Джордж Сорос и неговата фондация „Свободно общество“, индивидуален стипендиант. Години наред е спонсориран от Сорос и фондацията му. И днес, моля Ви се, Иво „80 % дебили“ Христов застава пред нищонеподозиращите хорица по села и паланки и им обяснява как всичко е загубен, как България е приключена, без дори да спомене за своята роля в опожаряването на българското общество. Защото нали така се казва творението му – „върху пепелището на неслучилото се българско общество“. Това е перверзно!

На такава архиперверзия са способни само той, Корнела и Йончева. А, да, и оня с необузданите нерви, трошачът на краставици по телевизионните студиа! Чудя се кой нормален човек би позволил на тези отровителски елементи да му съсипят държавата и настоящето и после да му обясняват как това са свършили някакви много лоши хора от ГЕРБ. Ами и той, и Корнела са били от най-близките до върховете на СДС точно в годините, когато се практикуваше приватизацията и източването на държавни дружества? Иво „80 % дебили“ Христов всяка вечер си ляга до управителката на мулташката фирма „Интерстийл“, която беше на входа и на изхода на „Кремиковци“.

Николета Калчева Лингорова-Христова е толкова близка с Иван Дремсизов, съсобственикът заедно с Илия Павлов на „Мултигруп“, че има с него и сина му още две-три фирми. Тези имоти, къщи с дворове в София, Царево, апартаменти, коли и пари кеш, които е декларирал в имуществената си декларация, да не би да са спечелени от книги!

Позорни човечета, не знам как още има българи, които ги търпят!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ