Де е, сестро, Караджата, шат на Славито главата!

слави трифонов

Почти цяла седмица държавата се тресе от един голям проблем: Защо Слави Трифонов не уби с прашка Бойко Борисов? Или с каквото му е там под ръка.

Гостуването на премиера продължава и днес да е една от темите, задаващи дневния ред на медиите. Което показва само едно – каквото е целял Слави Трифонов с това интервю, със следващото с Цацаров, постигнал го е.

Нито едно интервю в държавата в последните 10 години не е било обсъждано цяла седмица! А както се вижда – цял месец!

Далеч съм от мисълта да се явявам нещо като защитник на Трифонов. Но ме ужаси реакцията! Всъщност ерекция. Ерекцията на едно импотентно общество, което изведнъж усети нещо в ръцете си и реши, че сега е момента да го полъска.

Опитахме се на гърба на Слави Трифонов да лъснем егото си, да се изхвърлим, пардон, да си изхвърлим комплексите. И като го подкарахме тоя Дългия…

Защо не питал Бойко Борисов за къщата в Барселона, защо не му казал, че с 300 лева пенсия не се живее, защо пропуснал да спомене, че и лявата и дясната ръка на Борисов крадат та пушек се вдига, как така не научил всичко за БВП и външния дълг!?

Хора, Слави Трифонов е преди всичко шоумен! Това в 22,30 е шоу. Неговото, но шоу. И като такова си изпълни задачата – един милион българи в 22,30 гледаха него. И въпреки плюването, на следващата вечер с Цацаров – пак!

Това бяха въпросите от народа, тези въпоси зададе Трифонов. За останалите трябва да имаме сериозна, истинска жуналистика. Ще кажете те истинските журналисти скочиха срещу Слави.

Соня Колтуклиева ли е истинската? Тази, дето като PR на Ветко Арааджиев организираше модни конкурси, за да могат той и Николай Банев да бройкат голи девойки? Защо не сме прочели от нея истината за Арабаджиеви, за милионите в кутии от сандали?

И да не ми се прави на активен борец срещу Бойкобойковизма, защото водеще същия този Бойко за ръка на „Елените“ и му викаше: „Внимавайте г-н кмете, че има пясък“. Ами на плажа какво да има, бе, Колтуклиева? А, да, имаше Ветко!

Или Валерия Велева?

„Браво, Мадам В! Винаги съм знаел, че не си „моралният стожер“ на обществото, за каквато се представяш…. Доколкото знам, само преди месец беше подновила офертата си да ни бъдеш таен P.R. Колегите ми бяха наясно, че и понятие си нямаш от P.R. стратегии, а с този акт искаш само респектиращо възнаграждение за „добрия тон“, който ще имаш в писанията си за нас. Знам, че не си изключение в това отношение. Но не мога да проумея, кой ти внуши, че можеш да бъдеш моралния рупор на обществото?…. Браво, Мадам В. Много е яко, нали? В случая деликатният въпрос е: от колко места ти плащат за подобни „поръчки“?

Това го е написал Ахмед Доган. Велева щеше да го съди за тези му думи. Даже не заведе дело. Значи са истина. И сега тази Мадам (знаете ли на кои жени казват Мадам!?) съди Слави. Да осъди Доган преди това, за да й вярваме.

И Люба Кулезич едно говореше на заплата, и друго след нея. И ПИК-ливо настроен автор имаше цялата трибуна на „Труд“, за да пита премиери каквото си иска, но вместо това правеше анализ какво е желаел да каже лирическия герой в песента „Тез червени домати, кой ги мама разклати“.

Това са професионални медиини проститутки. 26 години съм в тази гилдия и мога да го твърдя като човек видял и чул какво ли не.

Връщам се обаче на народ, на този, който най-добре се…изхвърли. 90 процента от плюещите Слави пазаруват от „Лафка“ и „Техномаркет“, пушат цигарите на Шиши, търкат талончетата на Лотарията, четат „Телеграф“ или „Уикенд“, зареждат в ЛукОйл, купуват коли от „Мото Пфое“, ядат сиренето на Дебелия…Т.е. спонсорират това, което очакваха сам Слави да убие.

В социалните мрежи карикатурите на Слави, материалите срещу него, стихчетата, колажите са хиляди. Лайковете им са над 500 000. Все борци за свобода. Вчера в националния ден на протест полицията отчете, че на улиците имало 819 недоволни от системата!

Останалит 499 181 явно Системата вече ги е убила. И те се опитаха да си направят изкуствено дишане на гърба на Трифонов. Да потърсят Караджата, както е казал поета. И като не го намериха, отрязаха на Славито главата. След което продължиха да търкат талончета…

ПП: Двете интервюта на Слави родиха 4 фундаментални новини.

Бойко Борисов обяви, че Министески съвет ще внесе предложение за намаляване на партийната дотация на 1 лев. Което ще спестява на държавата всяка година по близо 200 милиона лева.

С мълчанието си и бягането от конкретен отговор, Борисов даде да се разбере, че „ЛукОйл“ е големия виновник за цените на бензина със своето монополно положение.

Знаейки наизуст вестниците на Пеевски и повтаряйки мантри от тях, Брисов показа, че всъщност с Пеевски са едно. Поне на медииния фронт.

Цацаров вече разследва министър Владислав Горанов, а за това сега срамежливо пишат и огромна част от критикарите на Трифонов, които не „забелязваха“ скандала.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ