Грахич се разголи в снега, за да се похвали с нещо много важно в живота си (Кадър за възрастни)

Цветелина Грахич

Животът на Цветелина Грахич явно се е преобърнал с главата надолу. Талантливата певица е внесла коренна промяна, а резултатът от всичко това е наистина фрапантен.

Изпълнителката, която бе дълго време част от семейството на „Шоуто на Слави“, вече не е същата. Грахич пусна много интересна, полугола и интересна снимка, която буквално взриви мрежата и остави хората с отворени усти.

Оказва се, че чаровната блондинка е спечелила една от най-големите битки – тази за живота си. Симпатичната изпълнителка е прескочила огромна трагедия и е готова да продължи напред по най-прекрасния възможен начин.

Цветелина през последните години влизаше из медиите главно заради фигурата й. Тя бе станала изключително и наистина притеснително слаба, а почти всички нейни фенове се обединиха около становището, че страда от анорексия и трябва с всички сили да се бори, за да се справи с коварната болест.

Към днешна дата явно Грахич е успяла да преодолее опасността и вече има красиви и сочни форми. Певицата изглежда прелестно и за това се хвали самата тя, пускайки много провокативен кадър в социалната мрежа.

Босненката публикува снимка, на която е хвърлила дрехите и е само по бански. Около красавицата е натрупало сняг, а тя вири смело сочно дупе, вдигайки победоносно ръце. От фотоса личи, че вече няма и помен от гърчавото момиче, в което се беше превърнала. В момента тя изглежда атлетично и има здрав вид.

Всички помним трагичната история на дъщерята на Явора Стоилова – художничката Василия Стоилова. Тя води 15 години битка с анорексията, но загуби и си отиде.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ