Зловещо: Не е истина какво се случва година след зловещото убийство в Нови Искър (Снимки)

1515041642-k

Измина почти година откакто цяла България бе потресена от шесторното убийство, станало в Нови Искър.

Припомня, че в село Луково се криеше шесторният убиец от Нови Искър Росен Ангелов.

Навръх Нова година Росен Ангелов – Горския, уби Кети, приятелят й Неделчо Юнаков, синът му Георги, майката на Кети – Еленка, дъщерята на Кети Нанси и приятелят на Нанси Боби Иванов.

Полицията започна незабавно издирване на убиеца в гората край селото. Тялото му бе открито на 5 януари. Мъжът бе намерен мъртъв в една от вилите в село Луково.

С бруталното шесторно убийство бяха заличени две фамилии. Доказателство за това е, че вече десет месеца след кървавата касапница в Нови Искър, още няма кой да изтрие фейсбук профилите на убитите.

Те все още са активни, а в тях се виждат последните публикации, които са там от началото на 2018 година.

Последният статус във фейсбука на Кети Кюхова е от нейна приятелка, която пише за рождения ден на вече мъртвата си приятелка.

Профилът на Неделчо Юнаков също е активен, а на него последно се вижда, че е сменил профилната си снимка на 1 декември 2017 г.

На страницата на синът му Георги Юнаков пък се вижда, че е започнал работа на 1 октомври 2017 г. за Държавна психиатрична клиника „Св. Иван Рилски“.

На профила на доведената му сестра Нанси пък се вижда коментар от нейна приятелка, която е написала „Почивай в мир“.

Още активен е и профилът на приятелят й Боби Иванов. На 25 декември, дни преди да бъде убит в къщата на приятелката си, той е пожелал весели празници.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ