Млада софиянка изуми всички с това, което направи във фитнеса (Снимка)

1543405019-1

Да върнеш фигурата си след раждане действително е предизвикателство. Понякога – по-голямо, отколкото си мислите.

Млада майка изуми всички в столичен фитнес, след като влезе вътре с бебето на гърба си и започна да тренира за бицепси.

Бебчето е във видимо добро настроение и въобще не му пречат тренировките на майка му, става ясно от кадъра, публикуван във Фейсбук.

Разбира се, не липсват и коментари от потребителите. Повечето поощряват усилията на младата жена да възвърне фигурата си, независимо от това, че няма кой да гледа бебето й.

„И аз водех бебето ми с мен на фитнес. Е, не в слинг, в кошче стоеше, но всички много му/ни се радваха, а и бебето се забавляваше, особено на кардио тренировките, когато групово почвахме да подскачаме“, пише млада жена.

Други жени, обаче, са възмутени: „Аз съм ок след раждането жената да се грижи за себе си, да ходи на фитнес… но НЕ със сигурност да води детето там…Най-малкото, недай си Боже, тренирайки падне. А детето в тая обстановка… Ако толкова няма кой да го гледа, по-добре да изчака няколко месеца с „перфектната фигура“, но да не го подлага на нещо подобно!“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ