Красавица от „Откраднат живот“ сподели тъжна СНИМКА и призна, че от снощи реве

1543413836-thumb-910x0-46810979-2015399048767072-5737791044318134272-n

Днес е последният снимачен ден на настоящия шести сезон на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“. Това стана ясно от публикация на актрисата Неда Спасова в социалните мрежи.

Екранната сестра Райкова разкри пред последователите си, че участието й в настоящата порция от епизоди на медицинската драма е вече приключило.

„А аз от снощи си приплаквам… Ревла. Изживях нещо изключително в живота си! Нямам думи да опиша щастието и благодарността си! Благодаря на всички замесени, в това число и зрителите! Простете ми, ако им нещо! Обичам ви!“, написа още актрисата.

„Анатомия на гнева“ направи премиерата си в ефира на Нова тв през септември, като паралелно с това събра и част от феновете на официална прожекция в Дома на киното. Съвсем скоро екипът на продукцията стартира и национално турне с цел да се запознае и със зрителите от по-големите градове извън София. Актьорите вече позираха за селфита в Пловдив и Стара Загора, а тази вечер е последната спирка от обиколката – Бургас, пише в. Монитор.

„Щастливи сме, че след огромния успех на прожекциите в София, ще можем да се срещнем с феновете в страната и да споделим емоциите от сериала. Разговорът между артисти и публика е изключително преживяване и за двете страни”, коментира на старта на турнето продуцентът на сериала Евтим Милошев.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ