Цветанов: За разлика от БСП, изпълняваме обещанията си

Цветан Цветанов

За разлика от БСП изпълняваме обещанията си. Затова сме по-реални в предизборните обещания. Това заяви в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Досега не сме имали проблем да задържим дефицита, да има устойчив икономически растеж. БСП казаха, че това е предизборен бюджет, което значи, че е добър бюджет. После започнаха да говорят, че не е добър”, коментира Цветанов.

Той коментира още, че по коалиционното споразумение и управленската програ нямаме разминаване с „Обединените патриоти”.

„Имаме управленска програма, която се изпълнява стриктно, но имаме и друга парламентарна подкрепа, на която разчитаме“, отбеляза Цветанов.

Запитан дали има война между институциите и дали има опасност да бъде създаден служебен кабинет, той отговори: „Вие цитирате, че Нинова и президентството, както и Драго Стойнев говорят за страх и служебен кабинет. Няма страх. Истината е, че ако има служебен кабинет, ще има решения, които са много тежки за страната ни“.

Цветанов коментира, че за страната е важна стабилността, а едни предсрочни парламентарни избори ще създадат тревожна ситуация за бизнеса.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ