Емилия разплака зрителите с емоцианална изповед след голямата трагедия

Емилия Жорж

Фолкзвездата Емилия призна, че е готова още деца. Изпълнителката на „Смелите си имат всичко“ има две деца от бившата си половинка Коко Динев. Сега Емилия се надява да дари с наследник и настоящия си съпруг Жорж Башур.

Надявам се да остарея с този мъж, призна звездата пред Нова тв, като уточни, че за първи път не се чувства в двойствената роля на мъжа и жената във връзката.

Певицата и строителният бизнесмен се разходиха до олтара в края на месец юли. Тогава обаче двамата не вдигнаха пищен купон около сватбата заради тежката катастрофа, при която загина синът на Башур – Феди.

Самата Емилия неведнъж е описвала връзката си с Жорж като кармична, като е категорична, че по скалата от 1 до 10 тя е влюбена в съпруга си „16“.

Междувременно блондинката е заета и с подготовката за големия концерт, с който телевизия „Планета“ ще отпразнува 17-ия си рожден ден. Датата на събитието е 4-и декември, а мястото – „Арена Армеец“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ