Ужасно: Тази майка си сложи силикон, почина внезапно и остави 3 сирачета (Снимки)

1543491686-69f729200fda0b7cd8b90abd48fd51da-980x

Козметичката Луиза Харва искаше да подобри начина, по който изглежда. Заради това реши да си направи операция за уголемяване на бюста. 17 дни след процедурата обаче жената почина – задуши се заради кръвен съсирек, който блокира белодробната артерия.

На пръв поглед операцията е изглеждала успешна. Тя е била направена в лондонска клиника. Няколко дни след нея Луиза е била изписана от болницата и сее прибрала у дома.

След известно време красавицата започнала да диша затруднено и потърсила медицинска помощ. Била е спешно хоспитализирана, но след 17 дни умира от белодробна емболия.

Експерти са установили, че по време на интервенцията се е образувал кръвен съсирек, който лекарите не са забелязали. По-късно той напълно е блокирал артерията, която доставя кръв на белите дробове.

Сега лекарите ще установяват дали медицинска грешка или злополука стои в дъното на смъртта на Луиза. Тя има три деца – на 18, на 11 и на 6 годинки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ