Болката от загубата на голямата любов е неутешима: Лили Иванова не успя да.. (Снимка)

Лили Иванова

Лили Иванова отсвири погребението на голямата си любов – композитора Иван Пеев. Въпреки че синът му Иво пазеше в тайна кога и къде ще бъде то заради последното му желание, но и заради нея, тя не се появи на Централните софийски гробища, както се очакваше. Примата изпрати огромен букет цветя по озвучителя си Ангел Попов – Ачо, който дойде заедно с шофьора й. ТВ водещият Драгомир Драганов пък се появи с венец от името на дует „Ритон“. Драго Чая остави цветята край ковчега, изказа съболезнования и си тръгна, преди да започне церемонията, пише „Телеграф“.

Мустафа Чаушев пристигна специално от Бургас за погребението. Певецът с най-топлия глас в родната естрада се оказа, че е най-старият приятел на Иван Пеев – повече от половин век. Той е започнал кариерата си като солист в неговия оркестър, а след това маестрото е писал и аранжирал десетки песни за него.

На погребението бяха забелязани поетите Георги Начев и Живко Колев, бившият инженер на БНР Тодор Станев, певецът Михаил Йончев, който също е част от по-разширения състав на групата, дойде да се прости лично с виртуозния пианист.

За приятелите на Пеев бе изненадваща появата на по-малкия му брат. Те споделиха със сина му, че не са знаели за съществуването му, тъй като композиторът никога не им е говорил за него. Той дойде със съпругата му Светла Стоева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ