Изпращаме ноември с кучи студ и минусови температури

Сняг

Днес над Северна и Източна България облачността ще е значителна и на отделни места все още ще превалява слаб сняг. Предимно слънчево ще бъде над Югозападна България, а до края на деня намаление на облачността ще има над много райони и от останалата част от страната. Ще духа слаб, в Източна България умерен север-североизточен вятър. Максимални температури – в Северна България между минус 6° и минус 2°, в Южна България и по крайбрежието на морето предимно между 0° и 5°, в София около минус 2°.

Над планините ще духа умерен източен вятър, който през деня ще отслабне, а вечерта ще се ориентира от югозапад и ще започне да се усилва. Предимно слънчево ще бъде над планините от Югозападна България, като през деня намаления на облачността ще има и над масивите от останалата част на страната. Ще бъде почти без валеж. Максималната температура на височина 1200 метра около минус 2°, на 2000 метра – около минус 6°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно с превалявания от слаб сняг, по южното крайбрежие дъжд и сняг. Ще духа умерен и силен северен вятър. Максимални температури между 0° и 5°. Температурата на морската вода е 11°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

На 30.11.2018 слънцето ще изгрее в 07:36 часа и ще залезе в 16:54 часа. Продължителност на деня 09:18 часа.

На 30.11.2018 луната ще изгрее в – часа и ще залезе в 13:32 часа. Осветеност на диска в 0h UT 50 %. Фаза на луната: последна четвърт.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ