Пълна деградация: Вижте на какво е заприличала поликлиниката в Студентски град (Ужасяващи кадри)

1543557900-stud

Хем студено, хем мокро! Във фоайето на поликлиниката в Студентски град таванът тече при всеки дъжд или сняг. Заради топящия се сняг, в момента по пода са поставени кофи, които събират водата от тавана. А температурите вътре са около нулата, съобщава Нова тв.

Осветлението е спряно, тъй като е станало късо съединение.

„Сами разбирате, че при тези условия няма как да отстраним теча, но държа да обърна внимание, че той е в едно фоайе, което във функционално отношение няма никакво значение за пациентите и служителите на поликлиниката. Фоайето е странично за коридор, който осигурява достъпа до една от структурите. Така че, да, наистина покривът ни в момента тече, но са взети всички необходими мерки, процедурата е в ход да бъде отстранен проблема”, обясни Румен Заяков, управител на ДКЦ 5 в Студентски град.

Станислав Попов наскоро посетил поликлиниката, за да си направи рентгенова снимка. Казва, че в сградата липсва и отопление. Не си представям майка как може да съблече детето си за рентген при тази температура и лекарите, които са тук, на какво са подложени всеки ден на работа по 8-10-12 часа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ