Разкриха коя е голата руса булка пред храма „Александър Невски“, гаврата е неописуема (Скандална снимка)

Заснемане

Стана ясно коя е полуголата русокоса мадама по бельо, която втрещи софиянци пред храм-паметник „Св. Александър Невски“ дни преди Коледа.

Оказва се, че тазгодишната Мис Плеймейт Жанета Осипова е скандализирала обществото с еротичните кадри, заснети пред храма, пише „Телеграф“.

На снимките силиконката позира с изрязано бельо, високи дантелени чорапи и булчинско було. В официалния профил на моделката се появи видео, в което интимничи с младоженеца и се смее на висок глас, докато случайните минувачи в шок наблюдават случващото се.

В мрежата веднага се заформи дебат между почитателите на Жанета. Повечето се възмущават, че се кълчи гола пред погледите на минувачите, сред които и деца. Плеймейтката с гордост е споделила снимки, на които позира пред храма по голо дупе.

Оказва се, че фотосесията е част от снимките на нов, чалга клип. „Това е още по-отвратително, тези хора трябва да бъдат глобени, не съм виждала отдавна такава пошлост“, гневи се интернет потребителка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ