НЯМА ТАКАВА КАТАСТРОФА! 71-годишен се засили челно към полицейски патрул край Пазарджик и…

640-420-krajba-na-kola

71-годишен пенсионер се блъсна челно с колата си в спрял полицейски автомобил, докато пътни полицаи обезопасявали друг пътен инцидент в пазарджишкото село Братаница, съобщи говорителят на областната полицейска дирекция Мирослав Стоянов.

Катастрофата е станала около 06.00ч. тази сутрин на улица в селото. Автопатрул на КАТ-Пазарджик отработвал пътен инцидент с материални щети. Униформените обезпечавали безопасното преместване на автомобилите от пътното платно с включена светлинна сигнализация на патрулния автомобил „КИА”. Срещу тях обаче изскочил лек автомобил „Сеат”, чийто водач въобще не спрял и се блъснал челно в служебната кола. В този момент полицаите били извън служебната си кола и не са пострадали.

Шофьорът на испанския автомобил е от пазарджишкото село Юнаците. Той не е пострадал сериозно при катастрофата, а е само с охлузвания. Алкохолната му проба е отрицателна.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ