Бойко със сигурност ще е бесен на заместника си в ГЕРБ след това, което се случва в Бургас

протест

За 5-та поредна неделя протестиращи се събраха на паркинга на „Метро“ в Бургас и скандираха срещу монопола на чуждестранните вериги у нас, който удря по джоба на българина.

След това с шествие те се придвижиха до близката пешеходна пътека в бургаския квартал „Изгрев“ и преминаваха по нея като блокираха движението на автомобилите. Особени затруднения в трафика не се създадоха. После събралите се отправиха към сградата на Общината.

Първоначално протестите в Бургас пред месец  започнаха срещу високите цени на горивата, но бързо прераснаха в недоволство срещу увеличаването на данъци и такси, ниския стандарт на живот, лошата социална политика и демографския срив, свързан с масовата българска емиграция в чужбина.

Едва ли на премиера Бойко Борисов се харесва, че точно в Бургас на неговия заместник в партията и кмет Димитър Николов протестите срещу управлението на ГЕРБ са най-дълги и най-шумни.

СНИМКА: БУЛФОТО



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ