Съпругата на вицепремиера Дончев разтресе мрежата с думите си за „необикновен български циганин“

1543757123-1528374652-1528279148-0554510001528270466-678258-600x458

„Цветан е достоен българин, въпреки своето минало“, това написа в личния си фейсбук профил преди дни съпругата на вицепремиера Томислав Дончев.

Думите на Светлана бяха по повод участникът от „Фермата“ Цветан Ангелов.

По думите й той не се страхува да говори за грешките, за трудните моменти, за лошите избори, но и за надеждата, отговорността и силата на характера, духа и семейството.

Ето още какво написа Г-жа Дончева за този „необикновен български циганин“:

„Откровеността му е почти шокираща. Жалко, че е първият мъж отпаднал от „Фермата“. Гледайте интервютата му. Заслужава си!

Този обикновен, а може би необикновен български циганин, разказва увлекателно нелеката си житейска история. Не се страхува да изкаже и своето мнение за интеграцията на циганите в България и защо тя не се случва.

Не приемайте обаче теорията му за НЕинтеграцията като поредно празно словоизлияние в ефир. Той откровено говори за евентуална злоупотреба с еврофондове! Дано стотиците държавни органи, които са призвани да контролират, одитират, верифицират, сертифицират и разследват да се самосезират от това интервю. Нека разберем какво се случва в това училище във Филиповци, нека научим кои са тези фондации, НПО-та, които обучават фиктивно и усвояват европари, ако е истина, разбира се“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ