Горанов нагъл за Домусчиевия апартамент: Плащам му водата! А какво направи Цветанов…

владислав горанов, кирил домусчиев

Жилището, което обитавам не е мое. Да не останат хората с впечатление за обратното. През 2012 година имаше неприятно земетресение, което разтърси Перник и стигна до София. Тогава със семейството ми живеехме на висок етаж в центъра на София. Стресът който изпита семейството и децата ми ни принуди да се преместим. Кръстникът ми ни предложи това жилище. Всички сметки и разноски плащах аз. Това заяви в ефира на „Здравей, България“ финансовият министър Владислав Горанов.

„При Цветанов преди имаше собственост, а при мен има просто ползване. Смисълът на закона е да разкрива такива факти и обстоятелства. Създаде се специална комисия да прецени дали това е проблем. Според мен моя казус не представлява конфликт на интереси. Ще видим какво ще кажат компетентните органи“, каза Горанов.

„Христо Сариев – беше младши експерт в отдела за макроикономически прогнози. Той напусна през 2015, за да кара доктурантура. Няма конфликт на интереси и тук“, добави Горанов и добави:

„Отношенията ни с господин Сариев са от много време, много преди да съм някой и да заемам важна длъжност. Нека се изясни добре по какъв начин съм попаднал в конфликт на интереси. Трябва да се затворя като отшелник някъде и да не съм жив човек, за да не попадна случайно в някакъв конфликт на интереси ли? Имах няколко посещения вече във ВКП“, каза Горанов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ