Каракачанов изригна за Волен и Валери: Писнаха ми, губят ми времето, късат ми нервите

Каракачанов1

Състоянието на коалиция „Обединени патриоти“ (ВМРО, НФСБ и Атака) за съжаление е хлабаво. Това заяви в Русе Красимир Каракачанов, вицепремиер, министър на отбраната и председател на ВМРО.

„Който ще работи, да работи от коалицията. Няма да се опитвам повече да се правя на помирител. Писна ми, губи ми времето, къса ми нервите и е безсмислено“, каза Каракачанов.

По думите му трите партии са се събрали да покажат, че може да се работи по нов начин, като лично той се опитвал да прави това в министерството, за което отговаря, както и колегите му от ВМРО – чрез законодателни инициативи.

„Бавачка повече няма да бъда. Ако има здрав разум, ще се явим заедно на евроизборите. Добронамерени сме. Смятаме, че коалицията трябва да се запази“, каза Каракачанов.

По думите му това би било правилното и честно решение спрямо хората, които са гласували за коалицията на президентските избори и на парламентарните избори.

Каракачанов коментира още, че към момента не вижда необходимите обективни условия за предсрочни парламентарни избори, както и каква ще бъде евентуалната алтернатива.

„Ако БСП и ДПС са ни алтернативата, по-добре да няма такива избори“, каза лидерът на ВМРО.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ