Хора на Фандъкова, полицията и bTV в зверска измама! Пазят гърба на циганите в София, гаврят се със столичани

12
Пародия на проверка на Столична общината и полицията за нерегламентирано изгаряне на отпадъци в квартал Факултета и в района на бившите Виетнамски общежития, показа вкараната в заверата bTV.
Проверяваха се пунктове за вторични суровини, автокъщи и строителни обекти. НО! Инструкциите преди обхода започнали в 20:30 часа, за да могат циганите да си прочистят „кюмбетата“. Закономерно тази вечер нарушители нямаше, а проверката се затрудни от гъсто спусналата се мъгла над София.
Проверката се извърши с термокамера, която показва дали се гори нерегламентирано в закрити пространства. Инспекцията ще продължи и утре, а от Столична община уточниха, че проверки ще се правят всяка зима.
Софиянци обаче отдавна не вярват на такива проверки, защото с очите си виждат гумите и стаите дрехи, които циганите горят. Остава въпрос защо столичната управа спретва такива активни мероприятия, с които пази имиджа на циганите? Вярно, че трябва нов мандат за Фандъкова, но защо с такива измами? И откога циганите са по-важни на кметицата от дишащите мърсотия софиянци?


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ