Виктор Николаев с особено нагъл въпрос към Мис България! Но да беше само тази глупост…

Виктор Николаев

Записах се на конкурса на шега. Моя приятелка ме насърчи. Уча в езикова гимназия. Това заяви в ефира на „Здравей България” победителката в конкурса Теодора Мудева на 17 години от Бургас.

Виктор Николаев се беше нахилил до уши още преди победителката и двете й подгласнички да влязат в студиото. Водещият пусна усмивка до уши и започна кокетно да подпитва момичетата за различни неща от живота им. Изведнъж обаче допусна огромен гаф. Според информацията му бащата на победителката в конкурсът е шампион по танци, но тази информация направо шокира момичето, което след секунди избухна в смях.

„Баща ми не е танцьор. Той е бивш полицай, вече пенсионер. Брат ми се е занимавал с танци, не баща ми”, веднага изясни ситуацията Теодора.

„Следват много ангажименти занапред. Поставям си много нови цели всеки ден. Искам да сбъдна мечтите си, да имам хубава кариера зад себе си един ден. Искам да уча право в България, защото, ако един човек е целеустремен и амбициозен, може да се развие в България”, уверено отсече тя.

Николаев обаче не се поколеба да й зададе провокативен въпрос, питайки я дали пък няма да се изкуши от някой чичко с повече пари и къща с басейн. „Нямам такива потребности”, кратко отвърна обаче победителката.

Тя разкри и какво момче иска до себе си: „Мисля, че най-важното нещо да се чувствам сигурна и да ми е спокойна на мен и на семейството ми. Не искам да се притесняват с кого съм и какво се случва. Притесняват се дали ще попадна в правилната среда”, заяви Теодора. После пък призна: „Имам си вечерен час – 22 часа. Даже не ме пускат на дискотека”, каза тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ