Нахлулият в президентството се оказа убиец! Вижте защо е търсил Румен Радев с пистолет

румен радев

72-годишният Сашко Игнатов, който в понеделник влезе в президенстството с пистолет е искал да говори с Румен Радев за проблемите си с частни съдебни изпълнители, пише „24 часа“.

Игнатов все още е в ареста. Мъжът има бизнес, но е фалирал. Осъждан е за убийство при самоотбрана. През 2002 г. имал бензиностанция. Направил забележка на трима мъже, които си говорили на входа на обекта и пречили на колите да минават. Те се нахвърлили да го бият. В суматохата Игнатов извадил пистолет и стрелял във въздуха. Докато се защитавал прострелял в гърдите Кирил Мирославов, който по-късно починал в болница. Осъдили го условно.

После близките на жертвата си извадили изпълнителен лист и претендират за апартамента му в Перник, който е описан от ЧСИ. Освен това Игнатов взел и 200 хил. лева кредит от банка, но не се издължил. След това частен съдебен изпълнител запорирал и този имот, който е ипотекиран в полза на банката.

Игнатов и съпругата му Марийка имат апартамент в Перник и къща с двор в село Рударци, от които скоро ще ги изгонят, защото ще имат нови собственици. За къщата вече има търг, който приключва до 2 седмици. Ако има желаещ да купи имота, Сашко Игнатов остава без него.

Той е писал десетки жалби до съда в Перник срещу действията на съдебните изпълнители, които описали имотите му.

Бизнесът на Сашко Игнатов също е фалирал. Преди време той имал хладилен завод. Бил е и в управата на сдружение, свързано с един от университетите в България.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ