Няма такъв сеир със суджуците за Бойко Борисов! Гербери, цигани, рекет, ДДС-измами…

бойко борисов

Бизнесмените, замесени в скандала „Суджукгейт“ се замеряха с компромати по БТВ. Живко Мартинов, Петър Малджиев и свидетелят по делото Антон Проданов взаимно се обвиняваха в предприемаческа и морална нечистоплътност.

Живко Мартинов обясни, че се извинява на ГЕРБ и премиера. Обясни ,че никога не е искал суджуци. Не мога да назначавам в Добрич или пък да влияя на конкурсите. Свидетелят Антон Проданов ми дължи 120 000 лева. Работи няколко месеца при мен, има неплатен ток, вода, осигуровки. Няма как да искам нещо от човек с данъчни задължения. Антон Проданов е човек с огромни задължения към НАП, банки, работници. Има около 30 млн. задължения чрез подставени лица.Чувствам се обиден от това, което се писа за мен. Казах му  на премиера как е ситуацията. Този сценарий е направен от самото начало. Антон гравитира около БСП във Варна.  Ако си покаже лицето, много хора ще се оплачат, че им дължи пари. Той е безкрупулен човек. Антон Тодоров има присъда една година. Не съм слагал суджуци в джоба на никой.

Другият бизнесем Петър Малджиев добави: При мен са работили над 2000 души. Появи се група, системни писачи на жалби, които започнаха да доказват, че нямам сестра. Тези хора с Антон Проданов, той дължи над 6 млн. на данъчното, на хора над 3 млн. Този човек ми беше наемател.

Вкараха ме във филм и сега обяснявам, че нямам сестра. Моите обвинения ги пратиха в Добрич. Събират се факти. Чакаме резултати.   Антон Проданов по професия е дедесар и измамник. Запишете го. Той измами банки с милиони. Такива неща ще излязат. Този човек ще си получи заслуженото.

Антон Проданов също се включи в ефир: Толкова лъжи на едно място не съм чувал.  Предлагам да седнем с Живко Мартинов на полиграф и да се види кой казва истината. Лично от мен е искал суджуци. Носени са му в офиса, където сега е нотариална кантора. Той ги сушеше вътре. Има и други подробности по делото. Не мога да коментирам данни по делото.  Бях подложен на натиск от НАП. Шефката е човек на Живко Мартинов. Всички мои фирми бяха съсипани. Петър Малджиев скоро прехвърли фирмата на сина си на циганин.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ