Историята, която взриви мрежата: Проговори вдовица, изнасилена три път от циганина Севдалин

1543924952-marr

Историята на битата с лопата инкасаторка на ВиК от козлодуйското село Бутан Дочка Маринова потресе България. Нейният разказ обаче даде смелост и на друга жена от селото – Маруся Христова – да разкаже своите трагични преживявания със Севдалин Иванов, съобщава kozloduy-bg.info.

„Към края на миналия месец, спях си в къщи, беше към 23.00 часа, чувам шум и до мен се оказва мъж, а аз нямам такъв. Вдовица съм и живея сама. Мъртво пиян беше, познах го, че е Севдалин и започна да говори цинизми, че ще ме изнасили, че ще ме убие. Започна да ме бие, изнасили ме и заплаши да не казвам на никой за това. Три вечери подред става това. Прескача, разбива касата и ме насилва. Нагъл, нахален, пиян. Хваща ми ръцете така, хвърля ме на леглото и… Да, изнасили ме. Какъв ужас съм преживяла само аз си знам. Съседи чуват, излизат и после всички се прибират по домовете си. Просто не искам това никога да се повтаря… Не исках да притеснявам никой… Срам ме беше… А сега е излъгал, че ми е бил любовник. Сега вече имам защита и искам да бъде наказан жестоко, да бъде в затвора“, разказва през сълзи Маруся.

Задържаният Севдалин Иванов е от ромски произход, няма постоянна работа, живее сам до дома на Дочка и често злоупотребява с алкохол. Това не е първият случай на негови криминални прояви, казват местните.

През 2014 година същият човек нападнал пенсиониран служител на АЕЦ. Беше му нанесъл побой и му беше отнел вещи. Въпреки че тогава служителите на реда намериха телефона на пострадалия в него, прокуратурата се произнесе, че извършителят е неизвестен и той не понесе никакви последствия.


One comment

  • Elena

    04.12.2018 at 19:45

    ТАКИВА В ИНДИЯ ГИ ВРЪЗВАТ ЗА ДЪРВО И ЖЕНИТЕ МИНАВАТ КРАЙ НЕГО И ГО БИЯТ С РЕМЪК И ПЛЕСНИЦИ !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ