Антон Тодоров разтресе мрежата с този коментар за Румен Радев: Ужасен и нетърпим популист, демагог № 1 в България, а вече и в Европа

7086e514aee0f22283d8ea426016e995_L

„Румен Радев, популист №1 в България, а вече и в Европа. Вижте и чуйте във видеото от вчера на брифинг пред медиите в Катовице, Полша, където се провежда Конференцията на страните по Рамковата конвенция на ООН за изменението на климата“. Това коментира политологът Антон Тодоров, който насочи да се чуе как Румен Радев изразява поредица от взаимно изключващи се тези.

„Хем приемаме и изпълняваме всички изисквания от споразумението от Париж за климата, хем търсим социалния аспект и запазване на работните места, хем не трябва нищо да се реформира във въгледобива, хем трябва да се осигури АЛТЕРНАТИВНА заетост на миньорите, хем трябва да преструктурираме въгледобива, хем не трябва, хем трябва да се въвежда приоритетно нов, екологично чист транспорт, хем дори един минимален данък за най-замърсяващите леки автомобили не трябва да се въвежда и същият Радев налага вето“, посочва Тодоров. И отсича: „Ужасен, нетърпим популист и демагог!“


One comment

  • Elena

    04.12.2018 at 19:39

    ТОЗИ ШМАТОК ОЩЕ ЛИ СЕ НАДЯВА ЗА КОРИЧКА ХЛЯБ ОТ ГЕРБ !ЗАЩО НЕ СЛУША НОВИНИ И НЕ ГЛЕДА КАКВО ПРАВИ НАРОДА !СКОРО ПАЛАЧИНКАТА ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ И ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПРАВИ !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ