Шеф на Би Ти Ви с жестока излагация

5555653-18

Капка суета няма у Венелин Петков! Бившият водещ на bTV новините и настоящ шеф на информационните емисии на частния национален канал ходи с едни и същи дрехи вече близо четири години. Щом времето навън е хладно, той се носи из София с кафявото си яке „на баклавички” и някой от двата си чифта любими сини панталони. С този ансамбъл той е и на работа, и на пазар и на интимни срещи.

„Нито съм вещоман, нито държа да съм в крак с модата, та да си купувам постоянно нови и нови тоалети. Имам какво да облека, а за подмяна на някоя от дрехите си се замислям, само ако тя се скъса. Не облеклото прави човека, а това, което е в главата му”, обяснявал е журналистът.

Голямата си началническа заплата той предпочитал да харчи за книги, културни мероприятия и обогатяващи познанията му за света пътешествия. Онзи ден папараци снимаха 46-годишния Венко в станалия традиционен за него комплект от кафявото му яке и поръбен син панталон – тип ученически. Новинарят вървеше пеш в района на Малкото НДК, където са разположени студията и офисите на телевизията му, пише „Уикенд“.

Пътьом Петков забеляза кола, шофьорът на която беше негов стар приятел. Тв босът махна енергично за поздрав, а човекът зад волана тутакси спря автомобила и излезе от купето за ръкостискане и кратък разговор.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ