НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ! Гришо към българите: Да ви ева майката селска! Няма да дойда в София

Григор Никол Шерцингер

Григор Димитров потвърди, че не му пука откъде е тръгнал, а България не значи нищо за него?! И на практика каза на бългаарте: Да ви ева майката селска! Момчето с акцента окончатлно отказа да участва на „АТР 250“ турнира в София през февруари догодина

„За момента не изглежда много добре, с моя отбор сме решили да играем в Ротердам и Акапулко, знам, че може да е разочарование, но не виждам защо трябва да има напрежение да играя в един частен турнир“, заяви Григор в Монте Карло пред Деси Стоянова от bTV.

Очевидно Димитров не е съгласен с прделоженте му 250 000 лева за участие! И откъде накъде ще ни напада нас, които бяхме на турнира, че това е частно мероприятие. Ние бяхме там, за тем за тенис! И пак ще бъдем през февруари, за да му натрием носа хасковски.

„Разбирам го това, те (феновете) пак ще ме видят. Има неща, които искаме да направим в България. Това е частен турнир. Защо трябва да правим частен турнир? Защо трябва да правим частен турнир, ако може да направим нещо повече, да се даде шанс не само на АТР играчи, а на нашите си играчи, за българите, защо да нямаме повече Фючърси и Чалънджъри в България?“, допълни в неразбираем български Димитров.

Припоняме, че настящото издание на София Оупън през февруари ще е най-силното досега у нас и изглежда Гришо го е страх, че няма да го спечели. Затова тръгва да плюе срещу България, че не му е подсигурила ндпревара, която със със сигурност да спечели.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ