Такъв цирк никога не е имало: Златка забременя, ама не съвсем, а Благо… (Снимки)

1543956762a29815

Златка Райкова изигра поредния театър в Къщата на „Биг Брадър”. От няколко дни русокосата плеймейтка е раздирана от съмнения дали случайно не е бременна. И въпреки че не спря да се обяснява наляво и надясно, че месечният й цикъл закъснява с няколко дни, тя реши, че всичко трябва да е много дискретно и настояваше да влезе в изповедалнята, за да не заявява на всеослушание, че се нуждае от тест за бременност.

А след като по късна доба Биг Брадър съобщи пред всички съквартиранти, че Златка може да влезе в изповедалнята, за да си вземе поискания по-рано тест за бременност, плеймейтката се разстрои много и започна да рони сълзи, защото всички разбрали за проблема й. „Моля те, нека това да е между мен и теб”, каза Златка през сълзи в изповедалнята.

Когато русокосата красавица излезе с тестовете, цялата Къща се втурна да й помага да си направи теста. Едни й подаваха вода, други тръгнаха да й търсят чашка, а тя взе че прецака и двата теста за бременност. И се наложи да си иска нов.

В един момент бъдещият татко Благой Георгиев се отегчи от цялата тази суматоха по никое време и започна да люпи семки.

Решила да сложи край на цирка, Златка най-накрая си направи теста както трябва. И той взе че даде резултат.

„Отрицателен е”, каза разочаровано плеймейтката и потърси утеха в обятията на Джизъса. А той, за да я успокои, й каза, че я обича.

Припомняме, че при предишното си влизане в най-известната къща на България през 2013 г. русата фурия отново твърдеше, че е бременна. Дали всичко е стратегия за печелене на гласове и симпатии, ще разберем скоро.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ