Светска бомба: Арестуваха известен ММА-боец, занимавал се със сводничество

768x432 (3)

Един от най-известните ММА-бойци у нас и участник във „ВИП Брадър“ Деян Топалски е обвинен като член на банда за сводничество.

Белезниците са щракнали около китките му на 23 ноември, но все още не е изнесена по-подробна информация по случая.

По данни на прокуратурата бандата е развивала дейност в бар, разположен на 19-ия етаж на столичен хотел, който бе затворен наскоро. В него момичета са танцували и са предлагали сексуслуги. След сеансите отчитали парите на барманките, а те от своя страна ги давали на Топалски.

ММА-боецът ходел два пъти месечно в бардака, за да прибира оборота, разкрива ежедневник. Той е и управител на фирмата, наела помещението под наем.

Прокуратурата се позовава на свидетелски показания на някои от труженичките. По случая са използвани и СРС-та, но те още не са свалени на хартия и не фигурират в делото. Четири от момичетата са разпознали Топалски при следствените действия. До момента са разпитани 18 свидетели, 7 от тях пред съдия. Самият Топалски отрича да е замесен в подобно престъпление и смята, че ако делото се гледа в съда ще бъде обявен за невинен.

Деян Топалски нашума с участието с във „ВИП Брадър“. През пролетта той и половинката му Николета станаха родители на син – Деян-Джуниър. ММА-боецът е с коефициент на интелигентност колкото този на Бил Гейтс и Стивън Хокинг – 143 точки! Завършил е математическа гимназия и Техническия университет. Роден е в Плевен през 1983 г.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ