Скандалът гръмна: Гаджето на Джулиана Гани втрещи: Биг Брадър е лъжец и аз мога да го докажа!

47450919_2209403309320126_7277533147737096192_n

Гаджето на миската Джулияна Гани – Илиян Найденов, който нашумя с хранителния си режим „Детокс 2.0 – убиецът на мазнини“, се превърна в ябълката на раздора в снощния епизод на Биг Брадър.

Той бе обвинен, че е „изял“ времето за телефонни разговори на съквартирантите, които разполагаха с 18 минути, за да се чуят с близките си хора извън къщата. След като веднъж говори с Джулката, Илиян се включи втори път и така четирима от участниците в шоуто нямаха възможност да говорят. Според Биг Брадър, Илиян и Джулката са говорили общо 7.30 минути.

Ето какво обаче каза Найденов пред колегите от BGLife:

„Това е абсолютна манипулация. Първия път когато набрах Джулиана говорихме само 56 сек. През цялото време човек от екипа ми звънеше, което пречеше на разговора и в крайна сметна прекъсна. Аз нямах представа, че в играта има ограничение за време. Никой не ми е казал. Когато се чухме и аз трябваше да избера посочения номер от шоуто ми заявиха, че имам 5-6 мин. Вероятно това е била целта, за да има интрига. Не съм „пробил“ никаква защита, както обяви Брадъра. Просто опитах да говоря втори път и никой не ми е забранил – те ме свързаха с нея . Не сме говорили 7,30 минути, както твърдят от предаването, а 3, което се вижда и от скрийн шота, който ви изпращам. Друго няма какво да добавя. Ако знаех, че разполагам с ограничено време нямаше да изям това на съквартирантите“, отсича Илиян Найденов.

Веднага след излъчването на епизода в социалните мрежи, последователи на Джулката и Илиян изразиха своята подкрепа и пожелания Джулиана Гани да е големият победител в шоуто.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ