Спорт Тото пуска лимитирана празнична игра с топ печалби по 50 000 и 100 000 лева

Vizia zimna prikazka

„Зимна приказка“ е лимитираната моментна лотарийна игра, с която Български спортен тотализатор ще изненада своите фенове и всички любители на печалбите на мига. „Количеството на талоните е ограничено и пускаме играта само за празниците“, споделиха от екипа на СПОРТ ТОТО. „Зимна приказка“ е специално издание за всички почитатели на тото игрите, които искат да си подарят една незабравима Коледа или да зарадват близките си с топли и богати празници. Талонът се отличава с красив приказен дизайн и е изключително подходящ за подарък.

В трите увлекателни игри на „Зимна приказка“ има цели 18 шанса за печалба. Атрактивните топ суми от 100 000 и 50 000 лв. със сигурност ще зарадват най-големите тото почитатели, които ще започнат 2019 година с нов късмет. А печалбите между 3 и 5 000 лева са цели 880 000!

От средата на месец декември в тото пунктовете ще намерите и късмети за баница, посветени на 12 от моментните лотарийни игри на тотализатора. С талоните, споменати в късметите, може да се направи оригинален подарък за по-малко от 50 лв. Всеки член от семейството може да получи играта от късмета, който се е паднал в тяхното парче баница.

В колекцията на СПОРТ ТОТО вече има 26 моментни лотарийни игри, които носят над 600 000 000 лв. Над 20 000 000 лв. са печалбите на мига, раздадени само от началото на годината. Най-важното обаче е, че с всеки талон подпомагаме развитието на спорта в България, докато печелим невероятни суми НА МОМЕНТА!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ