Трагична вест: Български шофьор загина при катастрофа между три тира в Италия

Тир турски

Български шофьор е бил тежко ранен при сблъсък между три тира на магистралата до град Виченца. Малко след това българинът починал от раните си.

Според италианските медии става въпрос за 50-годишния Пламен Михайлов Димитров, който живеел в Костабисара – градче до Виченца, област Венето. Той работел за местна фирма. Инцидентът станал в понеделник сутринта на магистралата А4, между Виченца Изток и Гризиняно, в посока Венеция.

Според първоначалните заключения на властите трите камиона пътували един зад друг в бавната лента. Българинът се намирал във втория тир и се блъснал в първия тир, който ударил внезапно спирачки. В този момент обаче камионът на българина бил ударен силно от третия тир. Шофьорите на другите два тира не са пострадали. Катастрофата причинила седемкилометрови опашки от коли, както и затваряне на едно от платната в посока Венеция за няколко часа.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ