Фандъкова залага 20 милиона за 15 детски градини

йорданка фандъкова

Залагаме около 20 млн. лв. в проектобюджета за 2019 г. за цялостни реконструкции и строителство на 15 детски градини. Това каза пред журналисти кметът на Столична община Йорданка Фандъкова по време на откриването на нова сграда на 76-та детска градина „Сърничка“ в жк „Младост“ 4, предаде „Фокус“.

„От тази есен 250 семейства и техните деца имаха възможност да тръгнат в новата сграда на детската градина, която е за 10 групи, със специален корпус, с многофункционална сграда, със спортна зала, с всички необходими удобства – истински дворец на децата в Младост“ обясни Фандъкова.

„Близо 4 млн. лв. са инвестициите, които направихме в тази детска градина, като това е една от петте нови сгради, които пуснахме в експлоатация. Тази година започнахме още седем. Залагаме около 20 млн. лв. в проектобюджета за 2019 г. за цялостни реконструкции и строителство на 15 детски градини, като седем от тях вече започнаха“, каза още кметът на столицата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ