Край на драмата: Голямата Бирма се предаде на ченгетата

Бирмата

Евлоги Станоев – Бирмата се предаде на полицията, научи БЛИЦ. Той е отишъл сам с адвоката си и е бил арестуван по-рано днес.

Припомняме, че ченгетата издирваха бизнесмена Евлоги Станоев, който бе обвинен задочно за участие в група за производство на нелегални цигари.

Евлоги Станоево-Бирмата стои зад фирмите, ударени при акцията на спецпрокуратурата, е крупен бизнесмен от Перник. Семейството му от години е сред най-заможните в града и е свързвано с някогашната силова групировка „ВИС“. Той дълго време беше и спонсор и собственик на футболния клуб в града – „Миньор Перник“. Както първо БЛИЦ писа, бизнесдамата Лидия Станоева – Лидка Скалата, беше задържана във Велинград при акция на Специализираната прокуратура заради съмнения, че е участвала в същата група с бившия си мъж Евлоги Станоев – Бирмата. 24 часа по-късно тя бе освободена поради липса на всякакви доказателства.

Той дълго време беше и спонсор и собственик на футболния клуб в града – „Миньор Перник“.

Бизнесдамата Лидия Станоева – Лидка Скалата, беше задържана във Велинград при акция на Специализираната прокуратура заради съмнения, че е участвала в същата група с бившия си мъж Евлоги Станоев – Бирмата. 24 часа по-късно тя бе освободена поради липса на всякакви доказателства.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ