Българи се оказаха на метри от касапницата в Страсбург

1544598462-sistemen-bufer-16

Български журналисти, сред които и представители на Радио Видин, останаха блокирани в старата част на Страсбург при стрелбата от снощи, при която загинаха четирима и бяха ранени 7 души. Представителите на медията Йорданка Петрова и Цветомир Цветанов са били в състава на наша група журналисти, която отразява сесията на европейския парламент между 10 и 13 декември във френския град.

Персоналът в заведението реагирал адекватно. Били изгасени светлините, а след това обяснили на клиентите си, че се провежда полицейска акция. Заведението е едно от десетките, които се намират в централната зона „Малката Франция“, съобщава БНР.

Според журналисти от българската група, някои от убитите, са били по-рано в ресторанта, в който са останали блокирани медийните представители.

По-рано стана ясно, че и репортери на Канал 3 са били блокирани в едно от заведенията край коледния базар, където се случи злощастният инцидент вчера към 20 часа вечерта. Нападателят все още не е заловен.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ